CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, November 25, 2009

Rama-rama

Video 5 : Rama-rama

Dari ulat jadi kepompong
Tidur rehat dalam kelongsong
Sampai waktu kepompong pecah pommm...pommm
Jadi rama2 yang indah
Rama-rama terbang merata
Hisap madu di taman bunga
Sungguh cantik aneka warna
Tapi sayang hidup tak lama

video



Tuesday, November 24, 2009

Bomba

Video 4 : Bomba


video

Tgk la gelagat Mikhail yang x nak duduk diam tu.. ada je benda yang nak dibuat

video

Thursday, November 19, 2009

Contest - Aksi Si Comel


Contest : Aksi Si Comel
Organized by : tinta comel lote blog
Deadline : 20/11/2009

penaja contest :
Comel Lote Collections
http://comellotecollection.blogspot.com/

Muslimah Online Shop
http://muslimahonlineshop.blogspot.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saya baru terjumpa mengenai Contest - Aksi Si Comel. Tarikh tutupnya esok..harap2 masih diterima lagi la penyertaan ni ye.. :) hadiahnya sangat menarik..jom la kita ramai2 join contest ni...

HADIAH UTAMA

Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai RM50 + Sehelai t-shirt muslimah untuk ibu ditaja oleh Muslimah Online Shop (bernilai RM40)

2 HADIAH SAGUHATI

Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai RM10 setiap seorang.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Jadi follower blog ini dan blog 2 penaja contest, add 2 penaja contest dalam blog list anda
DONE

2. Letak banner contest ini di blog entry & sidebar dan link kan ke entry ini. Copy html code di sidebar dan tukar width mengikut kesesuaian blog anda.
DONE

3. Buat 1 entry dalam blog anda bertajuk
Contest - Aksi Si Comel
DONE

4. Masukkan
1 gambar si comel anda di dalam entry tersebut. Nyatakan nama, tarikh lahir, umur dan aksi apakah yang dilakukan si comel (mengikut kreativiti anda)
DONE

5. Si comel anda MESTI lah berusia 1 hari - 4 tahun.
DONE

6. Berikan 1 cadangan/idea bagaimana
Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.
DONE

7. Pastikan anda
mention nama penaja dan link kan dalam entry tersebut;


8. Bila dah siap, add comment dalam entry ini, nyatakan nama, email address & link entry anda
DONE

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Ahmad Mikhail
16 Dis 2005
3 tahun 11 bulan
Aksi gimnastik di darat atau di kolam :D


1 cadangan/idea bagaimana Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi keistimewaan kepada followers / pelanggan kami.


1) Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop boleh memberi hadiah misteri @ diskaun kepada 10 pembeli terawal dalam setiap stok masuk atau memberi hadiah misteri @ diskaun kepada pelanggan setia yang membeli dari Comel Lote Collections dan Muslimah Online Shop melebihi 5 kali kerana mereka akan rasa lebih dihargai setelah setia bersama anda sekaligus boleh lah minta kerjasama
mereka untuk memberi testimoni kenapa mereka terus berminat untuk membeli di sini..







Wednesday, November 18, 2009

Aladdin

Video 3 : Aladdin pulok dah

Din din din Aladdin
Naik motor tak de lesen
Nak kawin xde cincin
Siapa botak licin?


video

Lagu ni dihafal secara tak sengaja lepas tgk kakak2 belakang rumah main kat depan rumah weols siap nyanyi lagu ni..terussss Mikhail dapat hafal...cayalah bangg



Monday, November 16, 2009

Keretapi

Video 2 : Keretapi

lirik xde la..layannn je la ye


video

So sweet Akma ketawa siap tutup2 mulut..


Friday, November 13, 2009

Mana kucing

Video pertama :

Mana kucing
mana kucing
Di dapur..di dapur
Curi ikan goreng..curi ikan goreng
Meow..meow..meow..2x

Dua harimau..dua harimau
Berlari..berlari (Mikhail sebut berrari ek) hihi
Satu tak de mata..satu xde telinga
macam mana..macam mana..

video


Thursday, November 12, 2009

Pok pek pok pek


Sejak pergi school ni, perkembangan Mikhail punyalah banyakk..

~ Pandai bercakap
~ Pandai menyanyi

~ Cepat ingat

~ Selalu bertanya..1 hari dia akan tanya lebih dari 100 soalan..jenuh gak nak menjawabnye..hihi..tgk tv nak tanya, duduk saje2 pun nak tanya..pok pek pok pek mulut dia..xleh diam langsung kecuali tidur..keke


Tapi orang kata budak yang banyak bertanya ni bagus..Alhamdulillah..dan kita sbg mak bapak xboleh la nak halang perkembangan dia tol x..


Ok esok2 mama update video nyanyian Mikhail dan adiknya..Off course la Akma kan, Aimy nyanyi bahasa dia boleh la skrg ni..hihi..


Monday, November 9, 2009

3 tahun 10 bulan

Mikhail dah pun mencecah 3 tahun 10 bulan ++

Banyak betul perkembangan dia..Alhamdulillah..sampai tak tertaip di sini... ;D
Dan Mikhail pun dah pandai uruskan diri sendiri...baju+seluar+bedak+sikap rambut semua dia yang buat..tapi kalau anginnya push push datang nak jugak kita buatkan walaupun dah pandai..

Ok kawan2, macam ni ye cara2 nak pakai seluar ;p



p/s: n3 ni saje2 je buat sebab mama xtau nak update apa lagi..layan je la ye :)