CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, June 29, 2010

Lucky Draw by Rina

rinastories

Di sponsor oleh :

rinawardrobe

Hadiah2 nya MELETOP! KLIK SINI utk tengok
Nak join? Jom KLIK SINI

Tuesday, March 23, 2010

4 tahun 3 bulan

Mikhail sekarang dah bersekolah..besar dah anak mama..

Tapi tadika la..di As-Syakirin, Cheras Utama..

Semoga Mikhail jadi anak yang soleh.. :D


Kalau cuti2 tu selalu juga weols bawak g jalan2..baru2 ni pergi Bukit Gambang Water Park.. best sangat2!!!! Anak2 pon seronok!


Perkembangan Mikhail :

~ Iqra' dah boleh baca. Alhamdulillah
~ Pandai kira2. tapi yang basic2 dulu la.. cth : 2+1=3, 5+4=9 &......
~ Makiiiiiin banyak soalan..puas nak menjawabnya..
~ Boleh diharap
~ Berani
~ Sangat aktif!


Thursday, January 14, 2010

'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA'

Jom reramai join contest anjuran myluvlife2u

'SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH
BERSAMA SI MANJA'


1) WAJIB jadi follower RAYYANOUTLET ;
2) warganegara MALAYSIA;
3) hantarla pict² terindah ibu & ayah bersama si manja anda.. CONTOH DI ATAS...
4) sila letakkan sticky mode (pic itam pth di bwh tu) di sidebar anda & link kan nya di dlm link list korang
5) copy juga banner rayyanoutlet di side bar anda (tak paksa, klu nk letak pun boleh, xmau letak pun xpe)

6) sila tinggal kan link anda di kotak komen ya utk tuan umah melawat
Pemenang2 berdasarkan pemilihan JURI TETAP RAYYANOUTLET

Sewaktu kami sekeluarga bercuti..Sangat seronok tengok anak-anak Enjoy!

Tuesday, December 29, 2009

Rezeki Abang!

Zura saje nak try masuk contest dalam blog, Alhamdulillah rezeki anak, Mikhail menang tempat pertama!


Hadiahnya seperti yang diberitahu dalam gambar atas ni..

Voucher membeli belah di
Comel Lote Collections RM 50, dan sehelai baju Muslimah RM 40 untuk mama.. Bestnyeee.. :D

Sebab Mikhail yang menang, jadi mama kena gunakan voucher tu untuk beli barang Mikhail la..
Tahniah ABANG! Ada kebaikan juga dengan kelasakan dia ni ye...hehe ;)



Monday, December 21, 2009

Sukaneka Tadika

Pada 14 Nov 2009, pertama kali Mikhail menyertai Sukaneka anjuran Tadika Halaman Ilmu..seronok betul dia..

Tengok tu..xleh duduk diam..


Terror betul anak mama ni bersukan...Untuk acara pertama dapat no 1...acara no 2 ni dapat no. 2..Cayalah Abang!!!Abang Hebat!!!

Lagu2 yang Mikhail berlatih nyanyi kat rumah tu rupa2nya untuk majlis inilah..


And, lastly, Mikhail dapat hadiah!!! Yahooooo!!!



Wednesday, November 25, 2009

Rama-rama

Video 5 : Rama-rama

Dari ulat jadi kepompong
Tidur rehat dalam kelongsong
Sampai waktu kepompong pecah pommm...pommm
Jadi rama2 yang indah
Rama-rama terbang merata
Hisap madu di taman bunga
Sungguh cantik aneka warna
Tapi sayang hidup tak lama

video



Tuesday, November 24, 2009

Bomba

Video 4 : Bomba


video

Tgk la gelagat Mikhail yang x nak duduk diam tu.. ada je benda yang nak dibuat

video