CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, November 10, 2008

Big Boy!!!

Masuk hari ni dah 1 minggu (2 tahun 11 bulan) saya tak pakai diapers tau uols..Hebat kan saya..mula2 memang saya akan terlepas kalau buang air kecil + besar dalam seluar..tapi masuk hari ke 4 sampai hari ni, saya akan cakap kalau nak buang air..tak kira la dengan kakak nia ke..nenek or mama..Malam tadi masa saya sedang main2 dengan mama dan adik dalam bilik, saya terus cakap dengan mama nak doo-doo..dan betul...saya buang kedua2nya sekali..suka betul mama tengok saya dah besar...



Inilah gambar 'Abang'...Hensem kan saya... :p (tak salahkan puji diri sendiri..)
Muka bangga baru lepas mama peluk cium banyak kali sebab abang dah jadi 'big boy'..
Abang kan nak dapat adik baru...InsyaAllah..

video

Wednesday, November 5, 2008

Mari mewarna

Jom kita mewarna nak tak? Mulakan dengan Bismillah..Disudahi dengan Alhamdulillah..


Berapa star agaknya saya dapat? mama kata saya dapat 3 star je..heheh..Tak leh jadi ni..nak kena dapatkan 5 star jugak..Bolehlah mamaaaa...





Taraaa..cantik tak?